Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Εκδήλωση­ με θέ­μα: «Δόγμα και ζωή, μία αδιάρρηκτη συνύπαρξη», με ομιλητή τον Καθ. Δογματικής του Α.Π.Θ. κ. Δημ. Τσελεγγίδη




Καλαμπάκα 16 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύλ­λο­γος «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ» από τήν σύστασή του έχει θέσει ως μία από τις κύριες προτεραιότητές του το έμπρακτο ενδιαφέρον του για τα ζητήματα που αφορούν την ελληνορθόδοξη παράδοσή μας.
Στα πλαίσια αυτού του ενδιαφέροντος και της συνολικής δραστηριοποίησής του, επιθυμεί να παρέμβει στην έντονη συζήτηση που αναπτύσσεται το τελευταίο διάστημα, τόσο σχετικά με τον ρόλο καί την θέση της ορθοδοξίας στην σύγχρονη ελληνική πολιτεία και κοινωνία μας, όσο και για την ανάγκη διασφάλισης της αλήθειας και της ακρίβειας του ορθόδοξου δόγματος σε μια εποχή πολλαπλών προκλήσεων και απειλών.
Για τον λόγο αυτό και για την καλύτερη ενημέρωση των μελών και των φίλων του, ο Σύλλογός μας διοργανώνει σχετική εκδήλωση­ με θέ­μα: «Δόγμα και ζωή, μία αδιάρρηκτη συνύπαρξη», με ομιλητή τον Καθηγητή Δογματικής Θεολογίας του Α.Π.Θ. κ. Δημήτριο Τσελεγγίδηπου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και ώρα 5.30 μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Καλαμπάκας.

Ο Καθηγητής κ. Δημήτριος Τσελεγγίδης είναι γνωστός για τις καίριες, εμπεριστατωμένες και θεολογικά τεκμηριωμένες παρεμβάσεις του σε μια σειρά από ανάλογα ζητήματα και έχει καθιερωθεί ως ένας από τους καταλληλότερους, από πλευράς ακαδημαϊκής θεολογίας, για να μας μεταφέρει την αλήθεια και να μας δώσει αξιόπιστες απαντήσεις σε δογματικά και θεολογικά θέματα.
Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του, ο Καθηγητής θα απαντήσει σε ερωτήσεις που θα του απευθυνθούν από το ακροατήριο και θα επακολουθήσει ανοικτή συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα, καθώς και για την τρέχουσα εκκλησιαστική επικαιρότητα.

Με τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο

meteoronlithopolis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

* -Υπογράψτε την Ομολογία Πίστεως Εδώ - Διαβάστε τα πορίσματα της Ημερίδας « ‘’Πρωτεῖο’’, Συνοδικότης καί Ἑνότης τῆς Ἐκκλησίας» - Δείτε το χαιρετισμό του Αρχ. Αναστασίου Μετεωτίτου

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails